KAJ JE V LONCIH, PAMETNO S PAMETNIM OD DANSKE DO TOSCANE

29,51 z DDV

V tej potopisni kuharici igralka, režiserka in prevajalka, dobitnica Sovretove nagrade, opisuje popotovanje po Evropi od nemškega Severnega morja do juga Toskane, v prepričanju, da je priprava in uživanje hrane ena od temeljnih življenjskih radosti.

Knjiga vsebuje več kot sedemdeset receptov – predjedi, juhe in enolončnice, meso in perutnina, ribe in morski sadeži, zelenjava in solate, sladice, napitki. Vsak recept je predstavljen s svojo zanimivo potopisno zgodbo, izbrani so tako, da ni potrebna predolga priprava. Posamezne jedi so prikazane na nazornih fotografijah.

 

Recepti so razdeljeni na poglavja:

– S severa,

– Po ovinkih,

– Skozi praznično oazo,

– Na jug.

Na zalogi

Šifra: 201205 Kategoriji: ,